free responsive website templates

BEHANDELINGEN

Mobirise

ACUPUNCTUUR
De 5000 jaar oude acupunctuur wordt gebruikt bij ongeveer 100 pijnlijke gezondheidsproblemen zonder enige bijwerkingen. Acupunctuurnaalden zijn steriel en voor eenmalig gebruik. Zo kunt u behandeld worden zonder enig risico op besmettelijke ziektes.

Mobirise

HIJAMA
Hijama heeft een speciale plek tussen Traditionele Geneeskundige Methodes. De behandeling wordt uitgevoerd op gezonde mensen om ziektes te voorkomen. Op verschillende plekken van het lichaam wordt er bloed afgenomen met hulp van oppervlakkige sneetjes. Alle instrumenten die gebruikt worden zijn steriel en voor éénmalig gebruik.

Mobirise

OZON THERAPIE
Het wordt voornamelijk toegepast om chronische vermoeidheid en chronische pijn tegen te gaan, om fysieke en geestelijke prestaties te verbeteren en om het immuunsysteem te versterken. Met speciale apparaten verkregen ozon gas wordt met specifieke handelingen overgedragen naar de patiënt. In de eerste paar sessies is er al zichtbare resultaat. We gebruiken "Colonic Insufflation".

Mobirise

BLOEDZUIGER THERAPIE
Medische bloedzuigers laten werkzame stoffen achter op de desbetreffende plekken van waar ze het bloed zuigen. In deze stoffen zitten meer dan 100 componenten die een heel positief effect hebben op ons systeem zoals op de bloedsomloop en het immuunsysteem. Iedere bloedzuiger wordt maar één keer gebruikt. Zo voorkomen we infecties.

Mobirise

AROMATHERAPIE
De olie dat zich in de planten bevind is vluchtig en heeft een hele belangrijke effect op onze lichaam. Ze brengen allemaal een verschillende biochemische proces op gang. Deze olieën worden aangebracht op het huid of worden geroken. Het helpt met behandelingen van slaapproblemen tot aan spierpijn.

Mobirise

LYMFEDRAINAGE
Lymfatische stroom problemen zijn de laatste tijd regelmatiger te zien. Pijn aan de benen, zwellingen en krampen zijn de soorten klachten als resultaat. Voor dit soort situaties zijn er speciale apparaten die compleet automatische toepassingen hebben. De Lymfedrainage zorgt voor een snelle en langdurige oplossing.

Mobirise

VACUUM MASSAGE 
Voor deze behandeling wordt er geen bloed afgenomen zoals bij de Hijama. Echter wordt hierbij met een vacuüm en aromatherapie oliën op gebieden zoals; de nek, rug en onderrug een massage verricht met negatieve druk. Dankzij de verbeterde bloedsomloop en versoepelde spieren verdwijnt de pijn. 

Mobirise

FYTOTHERAPIE
Het geneeskundig gebruik van planten is even oud als de mens. Het belangrijke hierbij is dat de planten gebruikt worden in overeenstemming met de medische klachten en medicatie. Aan de hand daarvan wordt er een juiste dosis en gebruiksdatum voorgeschreven. Het is een belangrijke behandeling voor veel ziektes.

Mobirise

MEDISCHE BEHANDELINGEN VOOR ATLETEN 
In ons centrum maken wij gebruik van natuurlijke behandelingen om het genezingsproces van sport blessures te versnellen. Daarnaast kunt u de details van onze Sport Prestatie Verbeterende toepassingen pakketten hier bekijken.

Mobirise

ANTI-AGING
Natuurlijke behandeling methodes, ondersteunen de reparatie van de weefsels in- en onder de huid. Het wordt ook gebruikt bij esthetische behandelingen voor zoals rimpels en verzakkingen. Daarnaast wordt door onze schoonheidsspecialist, de Sculptural Facelifting techniek toegepast, de belangrijkste anti-aging methode van de afgelopen paar jaar.


U KUNT ZICH GRATIS ABONNEREN OP ONZE MAIL LIJST OM
OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN NIEUWE METHODES EN ONTWIKKELINGEN.
Contact

Ruijsstraat 84
5921 VR
Venlo, Nederland


Facebook
Instagram
Youtube
Twitter
LinkedinEmail: info@natural-life.nl
Telefoon: +31 (0) 77 80 80 101
Whatsapp: +31 (0) 629 18 88 31


Zou u gratis een adviesgesprek willen over uw gezondheids problemen? U kunt het formulier invullen op onze contact pagina; of u kunt via email, telefoon en Whatsapp ons bereiken voor een afspraak.