bootstrap html templates
VERBETER UW SPORTPRESTATIES MET NATUURLIJKE MEDICATIE

Al sport u alleen voor uw gezondheid, of misschien doet u aan bodybuilding of bent u actief in een professionele sport branche, wij weten dat u hard werkt, en veel zweet.

Uw doel kan zijn om af te slanken, gespierder te worden of om een medaille te winnen; het is een moeilijk en geduldig proces. En dit proces bevat velen factoren, van voedingswijze tot aan uw psychologie, van fysieke weerstand tot aan uw slaap ritme, hoe u uw cellulaire benodigdheden voldoet vanuit uw trainingsschema. 

In dit proces kunnen wij als Natural Life, vanuit verschillende kanten aan u bijdragen.

Ondersteuning voor het Repareren van Schade:

We hebben sterke methodes voor dit vlak! De behandelingen die wij het meest gebruiken zijn; Ozontherapie, Prolotherapie, Mesotherapie, Hijama (Cupping therapie), Acupunctuur en natuurlijke supplements. In de gratis consultatie wordt door onze dokter, op een gedetailleerde wijze aan u verteld, welke behandeling toegepast moet worden.

Ondersteuningen om Prestaties te Verbeteren: 
Fysieke prestaties worden door verschillende factoren beïnvloed. Misschien bent u niet beïnvloed door de boven genoemde situaties. Maar de volgende punten bieden een serieuze ondersteuning voor het verbeteren van uw sportprestaties:

 • ZUURSTOFVOORZIENING VAN SPIEREN: Ozontherapie wordt al bijna honderd jaar gebruikt bij het behandelen van verschillende ziektes. Ozon is een versterkte vorm van zuurstof. Bij een ozontherapie wordt ozon geïmplementeerd in het bloed. En zoals u al kunt raden zijn de drie gebieden die het hier het meest van aangetast worden, de aders, de spieren en de hersenweefsels. Ozontherapie en het verbeteren van de sportprestaties zijn meerdere keren wetenschappelijk onderzocht en het effect is bewezen. Ozontherapie is snel effectief en heeft geen bijwerkingen. De behandelingen worden gedaan in sessies. Eén kuur bestaat ongeveer uit 10 sessies. We gebruiken "Colonic Insufflation".
 • SPECIALE VOEDING SUPPLEMENTEN: We hebben het natuurlijk niet alleen over Whey Protein of Protein bars. Wij gebruiken supplementen die volledig natuurlijk zijn en geen conserveer middelen bevatten. De supplementen hebben een sterke wetenschappelijke achtergrond en zijn getest voor doping door de “Kölner Liste”.
 • HET BELANG VAN BLOEDSTROOM IN DE BLOEDVATEN: Zoals u weet is de toevoer van zuurstof naar de spieren het belangrijkste punt van presteren. Deze stroming wordt in stand gebracht door onze capillairen. En precies op dit punt om de zuurstof toevoer capaciteit van de aders te vergroten gebruiken wij weer geheel natuurlijke supplementen. De supplementen zijn door de “Kölner Liste” getest, en zijn bewezen geen doping te bevatten. De dosering van deze supplementen worden vastgesteld op grond van lichaamsbouw en trainginsschema.
 • WAAROM DOEN OLYMPISCHE KAMPIOENEN AAN CUPPING THERAPIE: De Cupping Therapie (Hijama) heeft een heel oud verleden en de laatste jaren heeft het een grote voorkeur onder professionele atleten. Het aftappen van bloed op gespecificeerde plekken van het lichaam, houdt de gifstoffen die voor bloedverdikking zorgen, uit het systeem en zorgt voor een verbeterde bloedstroom in de capillairen, waardoor zuurstof en voedingsstoffen makkelijker naar de weefsels kunnen. U bent vast wel bekend met de foto’s die op de media zijn verschenen van Olympisch zwemkampioen M. Phelps en nog tientallen andere professionele atleten. Met een ervaring van bijna 20 jaar en meer dan 50.000 Hijama sessies, gebruiken wij deze behandeling vooral bij atleten.

SPECIALE KORTE AANBIEDING VOOR DE OPENING VAN ONZE FILIAAL IN NEDERLAND
Neem nu contact op met ons voor een gratis consultatie en het prestatie behandelings pakket voor een speciale prijs!

9 Principes die u altijd moet blijven onthouden als u sport


 1. Let op uw voeding, blijf uit de buurt van fast-food voor uw dagelijkse koolhydraten en proteïne inname. Vergeet niet dat niet elke calorie het zelfde is.
 2. Blijf te allen tijde gehydrateerd. Het gebrek aan water en elektrolyten zal serieuze consequenties hebben op uw prestaties en opent een deur voor zware fysiologische problemen in uw lichaam.
 3. Slaap is voor iedereen van belang; maar voor een atleet is het belangrijker. Het aantal uren dat u slaapt is niet het enige wat van belang is; U hoort te slapen op de meest efficiënte slaaptijden wat tussen 23:00 en 05:00 is.
 4. Grijp op tijd in op micro/macro problemen die veroorzaakt kunnen worden. Hiervoor hoort u naast uw trainer ook een acupunctuur specialist, een masseur of een fysiotherapeut te hebben.
 5. Verminder uw alcoholconsumptie zo veel mogelijk. Het is een bewezen feit dat alcohol consumptie de fysieke prestaties voor een gemiddelde 3 dagen vermindert. Als u toch alcohol inneemt, probeer het dan aan te passen volgens uw trainingsschema.
 6. Vergeet niet dat uw lichaam uw primaire zorg is. Zorg goed voor uw lichaam, laat uw lichaam regelmatig masseren na zware trainingen of na wedstrijden.
 7. We weten allemaal dat stress de grootste vijand is van ons lichaam, dit is extra belangrijk voor een atleet. Als u hier de dupe van bent, hoort u te weten dat er veel alternatieven zijn van meditatie tot acupunctuur, van aromatherapie tot natuurlijke supplementen.
 8. Motivatie is van groot belang voor een atleet. Het is heel normaal dat het van tijd tot tijd wat kan zakken. Denk aan de reden waarom u bent gaan sporten als uw motivatie is gezakt.
 9. Wees er zeker van dat u de juiste supplementen gebruikt. Een auto met 50PK heeft andere onderhouds artikelen dan één met 400PK. Daarom is het van belang dat een atleet naast de dagelijkse voeding, ook de supplementen binnen krijgt voor de behoeftes van de cellen.

Heeft u vragen?
We beantwoorden ze met genoegen.
U kunt ons bereiken met de links hieronder!Contact

Ruijsstraat 84
5921 VR
Venlo, Nederland


Facebook
Instagram
Youtube
Twitter
LinkedinEmail: info@natural-life.nl
Telefoon: +31 (0) 77 80 80 101
Whatsapp: +31 (0) 629 18 88 31


Zou u gratis een adviesgesprek willen over uw gezondheids problemen? U kunt het formulier invullen op onze contact pagina; of u kunt via email, telefoon en Whatsapp ons bereiken voor een afspraak.