free css templates

WIE IS TURGAY ÇINAR?

Çinar is geboren in 1979 in Izmir, en is in 2001 afgestudeerd aan de Ege Universiteit Faculteit Geneeskunde. In het zelfde jaar heeft zijn Acupunctuur, Bloedzuigers Behandeling en Plantaardige Behandelingen studies afgerond aan het Inam Institute of Chinese Medicine dat lid is van het ICMART.

Çinar is één van de twee geneeskundigen die het eerste en grootste natuurlijke geneeskunde kliniek hebben opgericht. In 2004 heeft hij aan het Ege Universiteit Drug Research & Development Centre (ARGE-FAR) een gevorderde Fytotherapie studie afgerond. In het zelfde jaar heeft hij de Mesotherapie en Medische Esthetiek certificaten verkregen van het Turkse Republiek Ministerie van Geneeskunde.

In 2007 in Duitsland, Duisburg- Essen Universiteit Faculteit Geneeskunde heeft Çinar de kans gehad om te ontmoet de wetenschapper Prof. Dr. Andreas Michaelsen. Daarnaast heeft hij zijn Colon Hydrotherapie en Medische Ozon Therapie studies afgerond.

In 2015 heeft Çinar als adviseur deelgenomen aan het Traditionele en Complementair Geneeskunde Workshop van het Turkse Ministerie van Geneeskunde en heeft bijgedragen aan de voorbereidingen van de regelementen.

Tot nu toe heeft hij mogen deelnemen aan ongeveer 50 internationale en nationale tv-programma’s en heeft meer dan 200 seminars mogen geven over een Gezonde Levenswijze en Natuurlijke Geneeskunde in landen zoals Turkije, en in landen uit Amerika, en Europa.

Sinds 2019 woont Çinar in Nederland en is de directeur van Natural Life.  


ONZE GESCHIEDENIS

2020

Onze eerste filiaal in Europa is met de naam “Natural Life” van dienst gegaan in Nederland.

2017

Onze Medische Bloedzuigers Boerderij bezit meerdere Internationale certificaten en is begonnen met productie en export van medische bloedzuigers.

2013

De productie in het Natuurlijke Voedings Supplementen gebied is gestart met het merk Arusan Farma.

2010

De Klinische Centrum is het grootste natuurlijke geneeskunde kliniek van Turkije geworden met het verhuizen naar Ankara.

2009

De vereniging “Natuurlijke Geneeskunde en Hydrotherapie” is opgericht en begonnen met NGO activiteiten.

2006

De institutionele transformatie activiteiten zijn afgerond, en heeft als naam de “Natuurlijke Leven Kliniek”.

2001

De geneeskundige activiteiten zijn van start als één van de eerste Natuurlijke Behandeling Kliniek van Turkije.Contact

Ruijsstraat 84
5921 VR
Venlo, Nederland


Facebook
Instagram
Youtube
Twitter
LinkedinEmail: info@natural-life.nl
Telefoon: +31 (0) 629 18 88 31


Zou u gratis een adviesgesprek willen over uw gezondheids problemen? U kunt het formulier invullen op onze contact pagina; of u kunt via email, telefoon en Whatsapp ons bereiken voor een afspraak.